Despre mine

Totul a inceput prin Octombrie 2013 cand visul meu era sa administrez servere dedicate, mai exact, sa lucrez in domeniul IT. Am strans destui bani pentru a-mi cumpara propria aparatura si a deschide o mica afacere online, dar costurile lunare erau prea mari si m-am dat batut.

Anyway, aveam niste bani stransi, intrebarea era “Ce fac cu ei?”. De ~10 ani lucrez cu softuri de editare digitala si cum sunt o fire mai spontana, am zis sa-mi cumpar un aparat foto si sa vad ce iese. Zis si facut: Nikon D5100. Mi-am creat pagina mea pe facebook (Acidic Arts), am inceput sa merg pe la majorate si sa fac portrete.

Treaba mergea tot mai bine, surprinzator! A trecut 1 an si cu putin mai mult noroc l-am intalnit pe Ionut Dascal la majoratul meu, iar cu ajutorul lui am ajuns sa lucrez la It’s Private si FPlus. Stilul meu de fotografiere s-a tot schimbat inspre mai bine datorita lui Vintu Bogdan, Razvan Donca si Ionut Dascal, la fel si aparatura mea, “s-a schimbat” si ea inspre mai bine datorita lui Pascalau Paul si Morar Mirela.

Cu timpul am cunoscut oameni noi, printre care si pe Calin Ilea (cu ajutorul prietenului meu Saul Pop) care este coordonatorul departamentului foto al festivalului Untold. Am fost ales sa fiu unul dintre fotografii oficiali ai festivalului, editiile 2015 si 2016; si al concertului Overnight 2016. Tot prin Untold am cunoscut-o si pe Andreea Lupu, iar cu ajutorul ei am fotografiat editia TiMAF 2016. Anul 2016 l-am incheiat cu fotografierea festivalului “Street Food Festival” unde am fost bagat, ca sa spun asa, de Nely Borza pe care am cunoscut-o la TiMAF.

In prezent lucrez la proiectul meu #AndreiIonescu pe care m-am gandit sa-l incep intr-o perioada in care foloseam hashtag-uri la aproape fiecare postare de pe facebook si instagram. Hashtag-urile cu care ma puteti gasi pe mine sau pe fotografiile mele sunt: #euamfacutasta ; #andreiionescu ; #hashtag si #majorat.